maanantai 25. maaliskuuta 2013

Partybil är i Sverige nu

Päästyämme laivaan ja harjoitettuamme ankaran järjestelmien tunkkaussession havaitsimme laivan hytin pistokkeet loppuivat kesken, mutta apuun tuli kaukaa viisaasti mukaan otettu jatkoroikka.
Laiva on lastattu elektroniikalla, jonka akut tarvitsevat vikkeliä elektroneja.
Laivamatka meni muuten hyvin, mutta E-luokan hytti ei tarjonnut sellaista luksusta, mihin oli tottunut kuluneen viikonlopun aikana. Kerrosta ylempänä soi ruotsinlaivan diskoteekki ja naapurin hyttibileistä kantautui unihorkan läpi lausahdus: Silloin [pahus] Suomella ei ollut ketään muuta kuin Keke Rosberg. Naapurieilta lakkasi viina maittamasta jossakin vaiheessa, jolloin meille maittoi uni.
Autossa matkalla Tukholmasta ulospäin.



Tervetuloa, uudet matkustajat. Tämä on partymobiili Saarbrückeniin. Seuraava pysähdyspaikkamme on aamupala. Hyvää matkaa!

Tämä kuvitteellinen kuulutus toivottaa myös Joelin tervetulleeksi partymobiilin kyytiin. Auto hurahtaa käyntiin ja kurvaa Tukholman katujen kautta moottoritielle. Södertäljessä kävimme Statoililla, jossa oli suomalaiseen makuun pahaa kahvia, mutta hämmentävän siistit WC-tilat. Aamupala oli nautittu ja matka etenee mukavasti, kuten blogin oikeassa reunassa olevasta kulunseurannasta voittekin havaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti